Oxford Zomercursus

Kies de Oxford-zomercursus die bij jou past! 

Wil je deze zomer in Oxford een summer school volgen die perfect bij jou past?

De Oxford Summer Courses Guide helpt studenten elk jaar de beste summer school in Oxford te vinden. Gebruik onze uitgebreide gids om door cursussen te bladeren, aanbieders te bekijken en te ontdekken wat wij de beste Oxford Summer School vinden. In onze gids vind je meer dan 250 cursussen, 50 campussen en 30 aanbieders – geen ander overzicht van zomercursussen in Oxford is zo uitgebreid en informatief.

Hoe de Oxford Summer Schools Guide werkt

Omdat je elk jaar uit zo veel summer schools kunt kiezen, is het belangrijk je vooraf goed te informeren en het voor jou beste programma te kiezen, gebaseerd op de academische en culturele ervaring die elke school je biedt. Ons objectieve beoordelingssysteem vindt elk jaar de beste summer schools in Oxford voor je, en geeft behulpzame tips aan studenten, ouders en groepen. De rankings zijn gebaseerd op de kwaliteit van het onderwijs, de ervaring van Oxford, voorzieningen voor studentenwelzijn, het culturele programma en meer.

Contact en advies 

Omdat je in Oxford uit zo veel summer schools kunt kiezen, kan het een flinke klus zijn om de beste voor jou te kiezen. Onze adviseurs zijn er om je te helpen de summer school te vinden die het beste bij je past. Vul hiervoor het formulier hieronder in of neem contact op via apply@oxfordsummerschools.com. 

Contact

De beste summer schools in Oxford!

De zomer biedt de perfecte gelegenheid voor jonge studenten uit het voortgezet onderwijs om hun horizon te verbreden, nieuwe ervaringen op te doen en mensen uit de hele wereld te ontmoeten. Met een van de beste universiteiten ter wereld en een prachtige, historische stad om de zomer door te brengen, is er voor jouw summer school geen betere plaats dan Oxford. 

Beste Oxford-zomerkampen voor tieners van 13-18 jaar oud

Na een druk schooljaar is studeren in de zomervakantie misschien niet het eerste waar jongeren tussen 13 en 18 jaar oud aan denken! Maar een zomerstudie kan academische en culturele leerervaringen geven die een school niet kan bieden, en er is hiervoor geen betere plaats dan Oxford, met een zomerkamp voor tieners. Er is keuze uit een groot aanbod van cursussen een aanbieders. Onze selecte van beste Oxford-zomerkampen voor tieners vind je hieronder.

Contact

Beste Oxford summer schools voor volwassenen van 19+

De meeste summer schools hebben jonge studenten uit het voortgezet onderwijs als belangrijkste doelgroep, maar er zijn ook enkele fantastische Oxford summer schools voor volwassenen. Zij laten je kennismaken met het culturele en uitgaansleven in Oxford, in combinatie met fascinerende academische programma’s. Hier horen uitstapjes bij naar de beste restaurants in Oxford, de oude pubs van de stad en enkele van de meer eigenzinnige uitingen van het Oxfordse nachtleven. Hieronder onze selectie van de beste Oxford summer schools voor volwassenen deze zomer.

Voor scholen en groepen

Organiseer je een studiereis voor groepen naar Oxford deze zomer, neem dan contact op met apply@oxfordsummerschools.com om de beste opties voor jouw programma te bespreken. Ons team adviseurs stelt graag een zomerprogramma op maat samen, gebaseerd op de eisen van jouw school of groep. We kunnen ondersteunen bij:

  • het samenstellen van je programma, zodat het een passende mix wordt van academische en extracurriculaire activiteiten;
  • het plannen van de reis in het VK;
  • het regelen van visums;
  • het plannen van uitstapjes naar historische plaatsen in het VK;
  • het verblijf van de groep en wat daarbij nodig is; 
Contact

Beschikbare vakken

Vind de cursus die perfect bij je ambities past. Selecteer een van de volgende onderwerpen:

Begin hier

Ontdek Oxford!

Wil je weten wat een zomer in Oxford je kan bieden? Van punteren tot college tours, ons overzicht garandeert dat je een aanbieder kiest die je het gevoel geeft dat je alles uit je Oxford summer school hebt gehaald.

Ontdek Oxford

Cambridge Summer Schools

Overweeg je een summer school in Oxford? Dan vind je het vast ook interessant om te weten wat de Cambridge summer schools te bieden hebben. Met zijn oude university colleges, smalle keienstraatjes en schilderachtige activiteiten zoals punteren op de rivier Cam, biedt Cambridge zijn zomerstudenten veel onvergetelijke ervaringen. Op onze website vind je alleen de beste summer schools in Cambridge, die elk jaar gegeven worden voor jonge studenten uit het voortgezet onderwijs en volwassenen uit de hele wereld.

(Cursussen voor 13-15 jaar) (Cursussen voor 16-18 jaar) (Cursusssen voor 19+) (Ontdek Cambridge)
Contact us using the form below and a member of our applications team will be in touch.