Θερινά σχολεία στην Οξφόρδη

Καλώς ήλθατε στον Οδηγό θερινών προγραμμάτων σπουδών της Οξφόρδης! 

Είστε έτοιμοι να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία σε ένα από τα θερινά σχολεία της Οξφόρδης, το ερχόμενο καλοκαίρι;

Ο Οδηγός θερινών προγραμμάτων σπουδών της Οξφόρδης έχει σχεδιαστεί για να βοηθά, κάθε χρόνο, τους μαθητές στην αναζήτηση των καλύτερων θερινών σχολείων στην Οξφόρδη. Μέσα από τον εκτενή οδηγό μας, μπορείτε να αναζητήσετε θερινά προγράμματα, να εξερευνήσετε τους οργανισμούς που τα παρέχουν και να μάθετε ποιο αξιολογούμε ως το καλύτερο θερινό σχολείο της Οξφόρδης. Ο οδηγός μας περιλαμβάνει πάνω από 250 προγράμματα σπουδών, 50 εγκαταστάσεις διεξαγωγής και 30 εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Κανένα άλλο ευρετήριο θερινών προγραμμάτων στην Οξφόρδη δεν παρέχει τόσο ολοκληρωμένη επισκόπηση και καθοδήγηση.

Πώς λειτουργεί ο Οδηγός θερινών προγραμμάτων σπουδών της Οξφόρδης

Ανάμεσα στα τόσα θερινά σχολεία που προσφέρονται κάθε χρόνο, είναι σημαντικό να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση και να επιλέξετε το καλύτερο πρόγραμμα για εσάς με βάση τις ακαδημαϊκές και πολιτιστικές εμπειρίες που προσφέρει το καθένα. Στόχος του αμερόληπτου συστήματος αξιολόγησής μας είναι να εντοπίζει κάθε χρόνο τα καλύτερα θερινά σχολεία στην Οξφόρδη και να παρέχει χρήσιμη καθοδήγηση σε μαθητές, γονείς και γκρουπ. Η κατάταξη των θερινών σχολείων γίνεται με γνώμονα την ποιότητα της διδασκαλίας, την εμπειρία διαμονής στην Οξφόρδη, τις παροχές προς τους σπουδαστές, το πολιτιστικό πρόγραμμα και πολλά άλλα.

Επικοινωνία & Συμβουλευτικές υπηρεσίες 

Ανάμεσα στα τόσα πολλά θερινά σχολεία της Οξφόρδης, ίσως σας φανεί δύσκολο να βρείτε το καλύτερο για εσάς. Οι σύμβουλοί μας είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν να βρείτε το θερινό σχολείο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Ξεκινήστε συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση application@oxfordsummerschools.com. 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα καλύτερα θερινά σχολεία στην Οξφόρδη!

Το καλοκαίρι αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για τους μαθητές γυμνασίου και λυκείου να διευρύνουν τις γνώσεις τους, να βιώσουν νέες εμπειρίες και να γνωρίσουν άτομα από όλο τον κόσμο. Και δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για αυτό από ένα θερινό σχολείο στην Οξφόρδη, μια πανέμορφη, ιστορική πόλη με ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο, ιδανική για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. 

Τα καλύτερα θερινά σχολεία της Οξφόρδης για εφήβους ηλικίας 13-18 ετών

Λόγω των απαιτήσεων του σχολείου, οι σπουδές το καλοκαίρι μπορεί να μην είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό ενός μαθητή 13-18 ετών! Αλλά οι θερινές σπουδές μπορούν να προσφέρουν στους μαθητές ακαδημαϊκές και πολιτιστικές γνώσεις που δεν μπορούν να αποκτήσουν από το σχολείο. Και σίγουρα ο καλύτερος τρόπος για να τις αποκτήσουν είναι τα θερινά σχολεία της Οξφόρδης για εφήβους. Από μια τεράστια γκάμα προγραμμάτων και εκπαιδευτικών οργανισμών, επιλέξαμε τα κορυφαία θερινά σχολεία της Οξφόρδης για εφήβους, τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα καλύτερα θερινά σχολεία της Οξφόρδης για ηλικίες 19+

Αν και τα περισσότερα θερινά σχολεία απευθύνονται κυρίως σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου, υπάρχουν ορισμένα καταπληκτικά θερινά σχολεία στην Οξφόρδη για ενήλικες, τα οποία προσφέρουν μια γεύση από το πολιτιστικό και ψυχαγωγικό τοπίο της Οξφόρδης σε συνδυασμό με συναρπαστικά ακαδημαϊκά προγράμματα. Περιλαμβάνουν επισκέψεις σε μερικά από τα πιο εκλεπτυσμένα εστιατόρια της Οξφόρδης, σε ιστορικές παμπ και σε κάποια από τα πιο ιδιαίτερα σημεία νυχτερινής διασκέδασης. Δείτε τη λίστα μας με τα καλύτερα θερινά σχολεία της Οξφόρδης για ενήλικες αυτό το καλοκαίρι.

Για σχολεία και γκρουπ

Αν οργανώνετε κάποιο ομαδικό εκπαιδευτικό ταξίδι στην Οξφόρδη το ερχόμενο καλοκαίρι, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση application@oxfordsummerschools.com για να σας ενημερώσουμε για τις καλύτερες επιλογές για το πρόγραμμά σας. Η ομάδα συμβούλων μας θα χαρεί να σχεδιάσει ένα θερινό πρόγραμμα για το σχολείο ή το γκρουπ σας, προσπαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας. Μπορούμε να σας προσφέρουμε τα παρακάτω:

  • σχεδιασμό του προγράμματός σας, για την εξασφάλιση του κατάλληλου συνδυασμού ακαδημαϊκών και εξωσχολικών δραστηριοτήτων·
  • οργάνωση ταξιδιών εντός του Ηνωμένου Βασιλείου·
  • έκδοση VISA·
  • διοργάνωση συγκεκριμένων επισκέψεων σε ιστορικές τοποθεσίες του Ηνωμένου Βασιλείου·
  • βοήθεια για το γκρουπ σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαθέσιμα εκπαιδευτικά προγράμματαΒρείτε το τέλειο πρόγραμμα που ταιριάζει με τις φιλοδοξίες σας. Επιλέξτε κάποιο από τα παρακάτω προγράμματα:

Έναρξη από εδώ

Ανακαλύψτε την Οξφόρδη!

Αναρωτιέστε τι έχει να σας προσφέρει ένα καλοκαίρι στην Οξφόρδη; Από κωπηλασία μέχρι ξεναγήσεις σε πανεπιστήμια, το ευρετήριό μας διασφαλίζει ότι θα επιλέξετε έναν εκπαιδευτικό οργανισμό που θα φροντίσει να μην λείψει τίποτα από τη θερινή εκπαιδευτική σας εμπειρία στην Οξφόρδη.

Ανακαλύψτε την Οξφόρδη

Θερινά σχολεία στο Κέιμπριτζ

Κι αφού αναζητάτε θερινό σχολείο στην Οξφόρδη, γιατί να μην εξερευνήσετε και τι έχουν να προσφέρουν τα θερινά σχολεία του Κέιμπριτζ; Με ιστορικά πανεπιστημιακά κολέγια, στενά λιθόστρωτα δρομάκια και ξεχωριστές δραστηριότητες, όπως η κωπηλασία στον ποταμό Καμ, το Κέιμπριτζ έχει τόσες πολλές αξέχαστες εμπειρίες να προσφέρει στους θερινούς σπουδαστές του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε, κάθε χρόνο, μόνο τα καλύτερα θερινά σχολεία του Κέιμπριτζ, για μαθητές γυμνασίου και λυκείου, και ενήλικες από όλο τον κόσμο.

(Προγράμματα για ηλικίες 13-15) (Προγράμματα για ηλικίες 16-18) (Προγράμματα για ηλικίες 19+) (Ανακαλύψτε το Κέιμπριτζ)

Contact us using the form below and a member of our applications team will be in touch.